Bisættelse og begravelse i Balling Kirke

Forside 9 Bisættelse og begravelse i Balling Kirke

Har du mistet en af dine nærmeste, og ønsker du en begravelse, eller bisættelse i Balling Kirke, så står vi klar til at hjælpe dig

Det er aldrig nemt at miste en af sin nærmeste, og det er en meget svær proces. Det kan være svært at forholde sig til planlægning og beslutninger om begravelsen og bisættelsen pga. sorgen. Hos Boudigaard Begravelse hjælper vi dig hele vejen igennem. Vi hjælper dig med at holde overblikket over det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Ønsker du begravelse eller bisættelse i Balling Kirke, så er vi hos Boudigaard Begravelse behjælpelig med assistance og rådgivning i forbindelse med dødsfaldet, begravelsen eller bisættelsen. Kontakt din bedemand fra Skive.

Hos Boudigaard Begravelse bestræber vi os for at hjælpe dig med at planlægge og afholde den bedst tænkelige afsked med den afdøde.

Vi mener at det er vigtigt, at man tager stilling og forholder sig til livet, såvel som til døden. Derfor bør man for sin egen skyld, og ikke mindst af hensyn til sine nærmeste, forholde sig til, at vores tid på denne jord ikke varer evigt.

Balling Kirke ligger i Salling Provsti

Balling Kirke
Præstestien 8,
7860 Spøttrup

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp