Min sidste vilje

Forside 9 Min sidste vilje

Få det sidste ord med på vejen

​​​​​​​Hjælp dine pårørende – så de kun behøver at forholde sig til tabet af dig

Når du en dag dør, skal der sættes mange praktiske ting i gang, og det kommer ofte bag på dine efterladte. Vi kan som bedemænd selvfølgelig støtte og hjælpe med meget, men det er en stor hjælp, hvis du selv har gjort dig nogle tanker om, hvad der skal ske.

Vil du fx begraves eller brændes? Skal ceremonien foregå i en kirke, og vil du måske bagefter stedes til hvile under en stor bøg på en skovgravplads? Med ’Min sidste vilje’ kan du gøre det hele lidt nemmere for dem, der står tilbage.

Indrømmet! Det kan være svært at forholde sig til sin egen død. Specielt hvis du er sund og rask. Alligevel er det vores erfaring, at øvelsen er berigende for enhver. Flere siger ligefrem, at de bliver bedre til at leve, når de aktivt forholder sig til, at livet vil få en afslutning før eller siden. Det er naturlov!

OBS. Tag også gerne stilling til den digitale arv efter dig, så fx din profil på de sociale medier lukkes ned. Hvorfor det er en god idé, kan du læse mere om her.

Du har 3 muligheder:

Du kan både udfylde ’Min sidste vilje’ online til opbevaring i offentligt regi (husk at være klar med NemID) og downloade ’Min sidste vilje’ for udfyldelse og print til egen opbevaring. Alternativt kan du kigge ind til os og få et eksemplar.

Klik for online-version her

Klik for download-version her

Kig ind til os og få et eksemplar!

{

Ja, det kan virkelig anbefales, selvom det godt kan være svært at tage stilling til nogen/mange af tingene. Jeg har stået som pårørende, hvor ”Min sidste vilje” var lavet – og det gav bare så meget ro og tilfredsstillelse, at man kunne tage afsked på lige præcis den måde, som vedkommende ønskede sig. ​​​​​​​Det blev meget nærværende og rørende på en rigtig god måde. ​​​​​​​Der er så utrolig mange andre ting, man skal tage stilling til i dagene efter – så den er en rigtig god støtte at have.”

​​​​​​​Pernille

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp