Kontakt

Forside 9 Kontakt

Rådgivning og praktisk hjælp ved dødsfald, begravelse og bisættelse

Med adresse i både Skive og Vinderup dækker vi bredt…
Ring eller udfyld formularen nedenfor, så hører du fra os snarest muligt.

Boudigaard Begravelse – Skive

Vestergade 14, 7800 Skive
tlf: 97 52 08 98
info@boudigaard.dk

Boudigaard Begravelse – Vinderup

Søndergade 1, 7830 Vinderup
tlf: 97 44 23 32
info@boudigaard.dk

Her er vi side om side og ansigt til ansigt med dig:

Mød Søren Toft

Indehaver og eksamineret bedemand

Indehaver siden 2022 med erfaring i virksomheden siden 1996. Søren er medansvarlig for den daglige drift i både Skive og Vinderup og træffes som udgangspunkt dagligt. Privat bor han i Højslev med sin hustru og kompagnon, Rikke.

​​​​​​​toft@boudigaard.dk

Mød Birgitte Sand Mortensen

Eksamineret bedemand

Ansat siden 2013 med en mangeårig fortid indenfor omsorg og pleje. Ligesom Søren træffes Birgitte på daglig basis, og du kan møde hende på begge vores adresser. Privat bor hun i Haderup med sin mand, Steen.

birgitte@boudigaard.dk

Mød Rikke Boudigaard

Administration og bedemandsassistent

Indehaver siden 2022 i fællesskab med sin mand, Søren. Med sin solide baggrund indenfor projektstyring, salg og service er Rikke et aktiv i driften. Hun passer telefoner og regnskab og træffes dagligt på adressen i Skive.

​​​​​​​rikke@boudigaard.dk

Mød Peter Hald Jakobsen

Chauffør og bedemandsassistent

Tilknyttet siden 2016 som fast tilkaldevagt. Primært ifm. bisættelser og når vi lægger i kiste og synger ud fra private hjem. Peter, der har en baggrund som forstander på forskelige institutioner, bor i Skive med sin hustru, Marie.

Mød Ib Børglum

Chauffør og bedemandsassistent

Tilknyttet siden 2003 som fast tilkaldevagt. Primært ifm. bisættelser og når vi lægger i kiste og synger ud fra private hjem. Ib har en baggrund indenfor Politiet og bor i Skive med sin hustru, Tove.

Mød Poul Erik Rasmussen

Chauffør og bedemandsassistent

Tilknyttet siden 2023 som fast tilkaldevagt. Primært ifm. bisættelser og når vi lægger i kiste og synger ud fra private hjem. Poul har en baggrund som postbud og bor i Vroue med sin hustru, Mette.

Mød Anton Boudigaard

Chauffør og bedemandsassistent

Tilknyttet siden 2022. Primært ifm. bisættelser og når vi lægger i kiste og synger ud fra private hjem. Anton bor i Højslev og er i lære som tømrer. 

Mød Andreas Boudigaard

Chauffør og bedemandsassistent

Tilknyttet siden 2020. Primært ifm. bisættelser og når vi lægger i kiste og synger ud fra private hjem. Andreas bor i Århus og læser finansøkonomi og hjælper til, når han er hjemme i ferie og weekender.