Begravelse og bisættelse i Håsum Kirke

Forside 9 Begravelse og bisættelse i Håsum Kirke

Synes du at det er svært at skulle stå med beslutningerne, og planlægge en begravelse eller en bisættelse i Håsum Kirke?

Boudigaard Begravelse er lokale bedemænd, og vi er kendt i Skive Kommune og i Håsum Kirke. Vi er klar til at hjælpe dig i den svære tid.

Vi forstår hvis du synes det kan være hårdt at skulle stå med beslutningerne i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, og det kan føles helt uoverkommeligt at skulle planlægge denne samtidig. Vi kan hjælpe dig med at holde styr på det praktiske vedrørende begravelsen eller bisættelsen, og vi er klar til at hjælpe dig med at holde overblikket.

Vi kan hjælpe dig med beslutningerne omkring hvilke sange og salmer der ønskes sunget, og hjælpe med valg af kiste eller urne. Ønskes der askespredning kan vi også hjælpe med dette.

Hos Boudigaard Begravelse er du i trygge hænder, og du kan stole på at vi lever op til samfundets krav, for vi blev i 2013 en certificeret bedemandsforretning. I Salling Provsti finder du flere sogne, heriblandt Håsum Sogn.

Håsum Kirke

Klokkehøjen 1, Håsum
7860 Spøttrup

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp