Begravelse og bisættelse i Jebjerg Kirke

Forside 9 Begravelse og bisættelse i Jebjerg Kirke

Har du mistet nogen du holder nær, og har du brug for hjælp til planlægning og afholdelse af begravelse eller bisættelse i Jebjerg Kirke? Boudigaard Begravelse er klar til at hjælpe dig.

Det kan være svært at skulle finde hoved og hale i, hvad der skal gøres, når man har haft dødsfald i familien, eller hos en ven, og det kan gøre hele forløbet mere uoverskueligt, og det kan være du får brug for hjælp.

Vi, hos Boudigaard Begravelse, er lokale og kvalificerede bedemænd, og vi står klar til at hjælpe og rådgive dig i forbindelse med det praktiske til en begravelse eller en bisættelse i Jebjerg Kirke. Vi kan hjælpe dig med at vælge hvilken kiste eller urne der ønskes, samt hjælpe dig med at vælge de salmer og sange der skal synes. Ønskes der askespredning, eller nedsænkning af urne i havet, er vi også gerne behjælpelige med dette.

Vi vil gøre vores ypperste for at du skal føle dig tryg, og for at du får den bedste afsked med den afdøde. Du kan stole på at vi lever op til samfundets krav, da vi er certificerede bedemænd.

Jebjerg Sogn er med i Salling Provsti.

Jebjerg Kirke

Kirkegade 1A, Jebjerg
7870 Roslev

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp