Bisættelse og begravelse i Vor Frue Kirke

Forside 9 Bisættelse og begravelse i Vor Frue Kirke

Har du mistet en af dine nærmeste, og ønsker du en begravelse, eller bisættelse i Vor Frue Kirke, så står vi klar til at hjælpe dig.

Det er aldrig nemt at miste en som man har kær, og det er en meget svær proces. Sorgen kan gøre det svært at forholde sig til planlægning og beslutninger omkring en begravelse eller bisættelse. Vi hjælper dig hele vejen, og vi hjælper dig med at holde overblikket over det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Ønsker du begravelse, eller bisættelse, i Vor Frue Kirke er vi, hos Boudigaard Begravelse, gerne behjælpelig med assistance og rådgivning i forbindelse med dødsfaldet, begravelsen eller bisættelsen.

Vor Frue Kirke i Skive ligger på adressen Frederiksdal Alle 1B, 7800 Skive. Ved siden af Vor Frue Kirke i Skive ligger den røde Skive Kirke.

Vi bestræber os for at hjælpe dig med at planlægge og afholde den bedst tænkelige afsked med den afdøde.
Vi tror, det er vigtigt, at man tager stilling og forholder sig til livet såvel som til døden. Derfor bør man for sin egen skyld, og ikke mindst af hensyn til sine nærmeste, forholde sig til, at vores tid på denne jord ikke varer evigt.

Vor Frue Kirke

Frederiksdal Alle 1B,
7800 Skive

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp