Kalender 2017

19. januar 2024 | kalender

Jeg tror, det er meget vigtigt, at man har ambitioner og drømme, og at der er en mening med det, man gør. Det har jeg altid selv lagt vægt på i den måde, jeg lever mit liv på og den måde, jeg driver min forretning på. Derfor er temaet for vores kalender i år: Man skal udleve sine drømme!

Flemming Worm, en god ven, som jeg har arbejdet sammen med i mange år, har været vores fotograf til samtlige kalendere, vi har lavet igennem årene. Flemming er en meget kreativ person. Han har længe haft drømmen om at male og har forsøgt det mange gange, men det kunne ikke rigtig lykkes for ham.

En dag kom Kirsten Zobbe forbi hans atelier her i Vestergade og fik straks øje på hans staffeli og lærred, hvor Flemming havde forsøgt sig uden held. Kirsten tog ham med ud til sit atelier og galleri i Vejby, og så kom han i gang. Hvad der kom ud af det, vil vi gerne vise med vores kalender for 2017.

Kirsten er selv kunstmaler og enke efter Harald Ejvind Zobbe, som også var kunstmaler. Han døde alt for tidligt i 2014. Flemming har lavet fotoarbejde for hende til en kalender for kræftramte kvinder, som blev udgivet i 2016.

SCB
“At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv!” Citat: Søren Kirkegaard.

Vi vil fra Boudigaard Begravelse ønske alle en rigtig glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende Nytår.

Tak for det gode samarbejde, som vi har haft med jer i året, der nu snart rinder ud.

Vi ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde.

Med venlig hilsen
Birgitte, Søren og Søren

.