Begravelse og bisættelse i Hem Kirke

Forside 9 Begravelse og bisættelse i Hem Kirke

Søger du rådgivning og hjælp til afholdelse af begravelse eller bisættelse i Hem Kirke, så står vi, hos Boudigaard Begravelse, klar til at hjælpe dig.

Vi ved at sorgen kan gøre det svært at skulle forholde sig til beslutninger og det praktiske når der skal planlægges en begravelse eller en bisættelse. Derfor kan du stole på os, da vi står parate til at hjælpe dig hele vejen, så du ikke står alene. Vi ønsker at du får den bedste afsked med den afdøde.

Vi er behjælpelige med det praktiske til begravelsen, eller bisættelsen, og vi kan blandt andet også hjælpe med valg af salmer og askespredning.

Ønsker du at afholde en begravelse eller en bisættelse i Hem Kirke, kan du stole på os, da vi er lokale bedemænd i Skive Kommune og omegn. Vi er certificerede bedemænd, og vi lever derfor op til kravene fra samfundet – og op til vores egne krav.

Vi synes at det det er vigtigt, at man tager stilling til begravelse, eller bisættelse, og forholder sig til livet såvel som til døden. Derfor bør man for sin egen skyld, og ikke mindst af hensyn til sine nærmeste, huske og forholde sig til, at vores tid på denne jord ikke varer evigt.

Hem Kirke

Krarupvej 9, Hem
7800 Skive

Du er altid velkommen til at ringe på 97 52 08 98 

Begravelseshjælp